Lavaud corona proof


Voorop staat natuurlijk dat je eigen gedrag bepalend is voor de veiligheid binnen de regels van het RIVM. Ook in Frankrijk gelden vergelijkbare regels, soms wat strenger, soms wat losser. We zullen alle nieuwe regelgeving goed communiceren!


Het complex is dermate ruim bemeten dat er geen enkele belemmering is om corona proof een fijne vakantie te hebben. Gemiddeld zullen er niet meer dan 8 tot 10 personen aanwezig zijn op een beschikbaar terrein van 10.000 m3 inclusief de (speel)weide. Je kunt met gemak 5 a 10 meter afstand van elkaar bewaren als je dat wilt.


Op het gebied van hygiëne zullen we er alles aan doen om het veilig te laten verlopen. Op de kamers zullen voldoende desinfecterende hulpmiddelen aanwezig zijn, de kamers zullen in overleg elke dag gecheckt worden. Er zijn 4 kamers met eigen sanitair en eigen ingang, deze zijn per definitie corona proof. De overige 2 kamers delen een ruime badkamer, maar zullen alleen in overleg ingezet worden.


De beschikbare ruimte van het complex zijn zo ruim bemeten dat er makkelijk 1,5 meter afstand gehouden kan worden op alle gebieden. Dit geldt ook voor de grote speelzolder, het loungegedeelte, de buitenkeuken en het eetgedeelte.


De Creuse is sowieso een gebied waar weinig mensen wonen, waar geen echte grote drukke steden zijn en waar dus ook een laag percentage besmettingen heeft plaatsgevonden.