De boerderij


De woonboerderij bevindt zich op een landgoed van 10.000 m3 in het gehucht Lavaud op een van de uitlopers van het Centraal Massief. Het huis bestaat uit een hoofdgebouw en een paar bijgebouwen waar de stallen zijn omgebouwd tot comfortabele 2-persoons kamers met eigen badkamer.


Verder beschikt het landgoed over een grote moestuin en is er een overdekte hangar. Deze deed vroeger dienst als opslag voor hooi en stalling voor trekkers. Hieronder bevindt zich de sfeervolle buitenkeuken die ingericht is met alle mogelijke kookattributen en is er voldoende ruimte om te tafelen en te loungen. Ook zijn er meerdere terrassen zodat iedere zonnestraal benut kan worden.


Om het verblijf nog aangenamer te maken beschikken we over een (klein, poedel-) zwembadje, luie ligstoelen en wifi. Verder is er een recreatie zolder met tafeltennis, poolbiljart, tafelvoetbalspel, fitness apparatuur en een solarium.
Voor kinderen hebben we de volgende faciliteiten: kinderbedje, kinderstoel, buggy en een badje.


De directe omgeving van de woonboerderij met veel groen en koeien speelt een hoofdrol. De sfeer in Lavaud is zeer gemoedelijk en informeel waardoor een ieder zich snel op zijn gemak zal voelen.
Als u bij ons te gast bent, verzorgen wij u ook echt als een gast. Wij vinden een hoog serviceniveau belangrijk. Zo werken we altijd met verse lokale producten. Waarmee we dagelijks de gerechten van en hoog niveau bereiden.