De Boerderij

Het landgoed ligt op 1 hectare grond (1,5 voetbalveld). Het huis heeft bijgebouwen waarin stalkamers zijn gebouwd met daarnaast een gigantische ‘hangar’. Dit is een overdekte ruimte die vroeger dienst deed als opslag voor hooi en stalling voor trekkers. Hieronder hebben we een grote buitenkeuken gemaakt met ruimte om te tafelen en te loungen. Ook zijn er meerdere terrassen zodat iedere zonnestraal benut kan worden.
Door de nauwe band met Kookstudio Amsterdam zal het u niet verbazen dat de kwaliteit van de -soms eenvoudige- maaltijden op hoog niveau staat.

U deelt een ruime tweepersoonskamer in het hoofdgebouw of een zgn. luxe stalkamer met eigen badkamer. Deze stalkamers zijn grotendeels ingericht met meubels uit een 5- sterrenhotel en uitstekende bedden. De indeling gebeurt in overleg. We kunnen maximaal 14 gasten ontvangen.

Als u bij ons te gast bent, verzorgen wij u ook echt als een gast. Wij vinden een hoog serviceniveau belangrijk. Zo werken we met verse lokale producten en zowel ontbijt, lunch als diner zijn zeer goed verzorgd. Toch is de sfeer in Lavaud gemoedelijk en informeel waardoor een ieder zich snel op zijn gemak zal voelen. De omgeving met veel groen en koeien speelt een hoofdrol.

Voor kinderen hebben we de volgende faciliteiten: kinderbedje, kinderstoel, buggy en een badje.

Om het verblijf nog aangenamer te maken beschikken we over een (klein, poedel-) zwembadje, luie ligstoelen en wifi. Verder is er een reacreatie zolder met tafeltennis, poolbiljart, tafelvoetbalspel, fitness apparatuur en een solarium.